A REVIEW OF E2 YATIRIMCI VİZESI İLE AMERİKADA YAŞAM, E2 VİZESİ İLE TIRCILIK

A Review Of E2 YATIRIMCI VİZESI İLE AMERİKADA YAŞAM, E2 VİZESİ İLE TIRCILIK

A Review Of E2 YATIRIMCI VİZESI İLE AMERİKADA YAŞAM, E2 VİZESİ İLE TIRCILIK

Blog Article

Ayrıca USCIS ve Türkiye’de bulunan ABD konsolosluğunun E-2 için istediği gereksinimler değişiklik göstermektedir. Tecrübemiz uyarınca size istenilen gereksinimler hakkında bilgi veriyoruz. Örneğin yatırım miktarı ne kadar olmalıdır, yatırımın kaynağı ne kadar detaylı açıklanmalıdır gibi konularda destek sağlamaktayız.

Yatırımcılar, ABD’de bir iş kurarak veya mevcut bir işletmeye sermaye yatırarak bu vizeye başvurabilirler. Bu yazımızda, E-2 vizesinin detaylarını, E-one ve E-two vizeleri arasındaki farkları ve sıkça sorulan soruları ele alacağız.

E2 ile var olan ya da yeni kurulacak şirketinizi ABD yatırımınız ile bir nevi dünya pazarına da açmış olursunuz. Bu sayede işletmenizin büyümesine yardımcı olmanın yanı sıra yeni yatırım imkanlarını da dimension getirecektir.

E2 vize başvurusu için detaylı şekilde hazırlanmış bir iş programı sunulmalıdır. İş systemının içeriğinde; şirketin gelecek 5 sene için kar-zarar tahminlerine yer verilmeli, güncel ve geleceğe dönük gelir getirme potansiyeli Internet bir şekilde açıklanmalıdır.

Başvuru sahibi, ABD Değişim systemına kabul edildikten sonra Değişim softwareı Bilgi Sistemine (SEVIS) kaydedilecektir. Çoğu J-one Değişim Program katılımcısının SEVIS I-901 kayıt ücretini yatırması gerekmektedir. (J-one Değişim planı eş ve/veya çocukların Değişim planı katılımcısına eşlik etmesine izin veriyorsa aile üyelerinin bu ücreti ödemelerine gerek yoktur.

ABD Dışişleri Bakanlığı Temmuz 2019 vize bültenini yayınladı. Resmi yayınını burada bulabilirsiniz. Bu makalede, istihdam temelli göçmenlik avukatımız, bu ayki vize bültenindeki önemli değişiklikleri vurguluyor. […]

Nitelikli E-2 yatırımınız olarak mevcut bir işletmeyi satın almayı planlıyorsanız, şirketin mevcut finansallarını dikkate almak çOkay önemlidir. Göçmenlik makamları, mevcut işletme yeterli gelir elde etmiyorsa, E-2 yatırımınızı marjinal olarak değerlendirebilir.

Ana yabancı işverenle aynı uyruğa sahip olmak (Ticari anlaşma yapılan ülkenin uyruğuna sahip olunması)

Evet! Türkiye’de bu listede yer alıyor. Ayrıca, hangi ülkelerin anlaşma ülkeleri arasında olup olmadığını öğrenmek için Anlaşma Ülkeleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

  Nereden başvuru yapacağınız ve sizin işinizin niteliğine göre minumum yatırım miktarı değerlendirmesi yapması için bir göçmenlik avukatına danışpersonız tavsiye olunur.  

E-2 yatırımcı vizesi, Amerika Birleşik Devletleri’nde kendi işini kurmak isteyen yabancı girişimciler ve yatırımcılar için mükemmel bir iş vizesi çözümüdür. E-two yatırımcı vizesi, yabancı yatırımcıların işlerini yönetirken ve geliştirirken Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşamalarına izin veren, göçGentlemen olmayan bir vize türüdür.

E1 göçAdult males olmayan vize, anlaşma yapılan ülke vatandaşlarının, sadece kendi adlarına ve hesaplarına uluslararası ticaret işiyle uğraşmak için Birleşik Devletler’e kabul edilmesini sağlar.

Yatırımcı vizesi başvurularınızda yeminli tercüme, noter onay, pasaport kurye veya vize danışmanlığı gibi hizmetleri almanız durumunda, vize ücretleri artmaktadır.

İlişkileri düzenlemek amacıyla iki ülke arasındaki ticari yatırımları Amerika İstanbul Başkonsolosluğu desteklemekte click here ve düzenlemektedir. Ülke vatandaşlarına seyahat edebilmek amacıyla vize […]

Report this page